درمان میگرن با طب سنتی

 

با افزایش استرس بیماری میگرن در سنین جوانی شایع شده است. یکی از روش های درمانی میگرن طب سنتی است.

دلایل میگرن

از دلایل میگرن می توان به وراثت و اعصاب اشاره کرد.

  • اضطراب و استرس
  • توقف ناگهانی در مصرف مواد کافئین دار
  • تغییر در الگوی خواب
  • حضور در مکان‌های پر سر و صدا
  • استشمام عطرهای غلیظ
  • استفاده از مشروبات الکلی
  • حساسیت غذایی به شکلات، بادام زمینی و لبنیات

علائم میگرن

  • حساسیت به نور
  • سرگیجه
  • تهوع و استفراغ

البته این موارد در همه‌ افراد بروز نمی‌ کند.

 

درمان میگرن با طب سنتی

درمان میگرن با طب سنتی

 

1- سیب بخورید، یا اگر حالت تهوع دارید سیب را ببویید. خوردن مخلوط سرکه سیب و آب هم برای کاهش درد میگرن مفید است.

2- گیاه شاهدانه  مسکنی قوی است که برای تقویت اعصاب و درمان میگرن بسیار مفید است

3- سنبل الطیب از گیاهان بسیار مفید برای تسکین میگرن و آرامش اعصاب است. برای دم کردن سنبل‌الطیب، به ریشه خشک این گیاه آب جوش اضافه کنید و بگذارید 20 دقیقه‌ دم بکشد.

4- بابونه: دم‌کرده بابونه‌ی آرامش‌بخش را که مسکن اعصاب و دورکننده اضطراب است به نوشیدنی‌های روزانه‌تان اضافه کنید تا کمتر دچار میگرن شوید.

5- روغن نعنا: روغن نعنا با خاصیت انقباض عروق و کنترل جریان خون در بدن به درمان میگرن کمک می‌ کند، چند قطره از روغن نعنا را درون آب جوش ریخته و بخار بلند شده از آن را استشمام کنید. 

6- برگ و روغن ریحان: رایحه معطر ریحان برای بهبود سردردهای میگرنی مؤثر است همچنین می‌ تواند به عنوان آرامش بخش عضلات، مورد استفاده قرار گیرد.

7- پوست درخت بید: از سالیسین موجود در پوست درخت بید، آسپرین تهیه می‌شود به همین خاطر برای کاهش دردهای میگرنی توصیه می شود، چند تکه از چوب درخت بید را در آب ریخته و بعد از جوشیدن شعله را کم کنید و اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه روی حرارت کم بماند. سپس از روی شعله برداشته و 30 دقیقه بگذارید بماند. روزی 3 الی 4 استکان از محلول را میل کنید. افرادی که به آسپرین حساسیت دارند از خوردن این محلول خودداری کنند چرا که موجب خارش و ناراحتی معده می‌شود. به افراد زیر 16 سال این روش توصیه نمی‌ شود.

 8- برگ و روغن رز ماری: رزماری گردش خون را به حالت نرمال می‌ رساند، برگ های رز ماری را به چای خود اضافه کرده و میل کنید، همچنین برای کاهش درد چند قطره از روغن رز ماری را روی پارچه ریخته و ببوئید.

9- روغن زنبق را روی پیشانی و درون بینی ماساژ دهید.

10- روغن اسطوخودوس را هم روی پیشانی و بینی‌تان بمالید، آن را ببویید و توی دستگاه بخور ریخته نفس بکشید تا دردتان آرام شود.

11- قهوه: دانه‌های خام و نارس قهوه را بجوید. خوردن این دانه ها به درمان میگرن کمک می‌کند. اما حواستان باشد مدام و با معده خلی، قهوه نخورید که خودش تحریک‌کننده میگرن است.

12- تخم گشنیز هم می‌تواند در کاهش دردهای میگرنی کاربرد داشته باشد. تخم گشنیز را روی پنیر یا ماستتان بریزید، در غذا از آن استفاده کنید و چون خوشمزه است می‌توانید همین طور بجوید تا هم سردردهایتان کاهش پیدا کند، هم دهانتان خوش‌بو شود و هم حالتان جا بیاید.

13- چای زیرفون را از هم دست ندهید که در سراسر امریکا به عنوان یک چای آرام‌بخش و ضدالتهاب و استرس استفاده می‌شود و برای درمان میگرن مفید است.

14- گیاه رازک هم یک ضداضطراب و آرام‌بخش قوی است و تحریک‌پذیری عصبی را کاهش می‌دهد و هزار و یک درد را درمان می‌کند و در درمان میگرن هم می‌تواند موثر باشد. پس رازک را فراموش نکنید.

15- چای کوهی یا هوفاریقون را هم می‌توانید دم کنید و از خواص ضدمیگرنی‌اش استفاده کنید. دقت داشته باشید که در هر بار استفاده بیش از 4 گرم از گیاه مصرف نشود. برای تهیه دم‌کرده، 10 تا 40 گرم از برگ‌های خشک گیاه را در 1000 گرم آب جوش دم کنید و هر بار یک استکان بنوشید.

16- به‌لیموی خوش عطر و بو هم برای تسکین دردهای میگرنی بسیار موثر است. 5 گرم برگ‌های به‌لیمو را در دو فنجان آب جوش بریزید و بگذارید دم بکشد و نوش جان کنید تا دردتان ساکت بشود و اعصابتان آرام.

17- دم کرده گیاه نفله هم درمان مناسبی برای سردردهای میگرنی است. 50 گرم سرشاخه‌های گلدار و برگ‌های خشک گیاه را در هزار گرم آب جوش بریزید و بگذارید خوب دم بکشد و روزی دو تا سه فنجان نوش جان کنید.

18- زنجبیل را هم از دست ندهید. زنجبیل هم از ابتلا به میگرن جلوگیری می‌کند، هم موقع سردردهای میگرنی نمی‌گذارد حالت تهوع پیدا کنید. علاوه بر اینکه به غذاها و چای‌تان زنجبیل اضافه می‌کنید، وقتی هم که نشانه‌های اولیه میگرن را متوجه شدید کمی پودر زنجبیل را در یک لیوان آب بریزید و نوش جان کنید.